Cosy styling

Interieuradvies aan huis

Een interieur dat bij je past, waar je je goed voelt en je jezelf kunt zijn. Een warme thuis waar je met plezier gasten aan tafel ontvangt. Dat is waar Cosy Living voor staat.

Exclusieve tafels op maat

Bij Cosy Living is elke tafel uniek en honderd procent maatwerk. Als klant ben je dus verzekerd van een ontwerp dat perfect bij jou past en nergens anders terug te vinden is. Geen dertien in een dozijn bij Cosy Living.

Tafels voor elk budget

Een eiken tafel op maat is er al vanaf €1900. Bovendien krijg je méér dan zomaar een tafel. Onze ontwerpen zijn echte eyecatchers die je volledige interieur naar een hoger niveau tillen.

Voor bedrijven & particulieren

Van grote vergadertafel voor je bedrijf tot een gezellige eettafel voor je living. Uiteraard zal de tafel er compleet anders uitzien, maar het is net die variatie die onze creativiteit in topconditie houdt. 

Tafels op maat

Ik leerde uit eigen ervaring dat het niet evident is om een tafel op maat van je interieur te vinden. Terwijl een tafel net zeer bepalend is voor een ruimte. De juiste afmetingen, kleur en materialen … Alles moet goed zitten, het plaatje moet kloppen.

Een vierkante, rechthoekige of ronde eettafel, vergadertafel, boomstamtafel, tuintafel… Ik begeleid jou in jouw zoektocht naar de perfecte tafel op maat. We werken samen aan het ontwerp, tot het goed zit!

Boomstamtafels op maat
Interieuradvies aan huis

Interieuradvies aan huis

En Cosy Living gaat verder. Want misschien wil je graag een bijpassende salon- of bijzettafel, een kast of een console? Droom je van nieuwe gordijnen, twijfel je over de juiste verfkleur of
ben je al even op zoek naar stijlvolle verlichting voor je interieur?

Vanuit mijn kennis over en passie voor interieurstyling ga ik samen met jou voor een interieur dat past bij jouw levensstijl en budget. Ik kom vrijblijvend langs bij je thuis en maak een voorstel op maat. Daarna gaan we aan de slag met stalen van materialen en kleuren en gaan we samen naar gespecialiseerde winkels om een keuze te maken.